Турската Анџелина Џоли – актерката од серијата Црна Роза е неверојатно убава

Хилал Антилбилек, турската актерка која многумина ја споредуваат со Анџелина Џоли, навистина плени со својата убавина. Плавите очи и полните усни се причина што го носи епитетот турската Анџелина Џоли. Актерката кај нас е позната од хит серијата којашто се емитуваше на Сител, Црната Роза, и е вистинска убавица.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *