Турската актерка по обидот за самоубиство и физичкото насилство од партнерот, денес живее скромен живот со ќеркичката

Актерката Мерием Узели која македонската јавност ја запозна по улогата на Хурем султан во серијата „Величествениот“, живее еден сосема нормален живот доста поразличен од оној на познатите. Ќерката Лара ја одгледува сама, а со своите обожаватели постојано споделува фотографии од приватноста. За време на бременоста минуваше низ драма поради која беше во тешка депресија.


Поради здравствената состојба мораше да ја напушти и серијата, а по бројните физички напади од партнерот Џан Атеш, се обиде и да се самоубие. Денес се тоа е зад неа и вели дека е сосема обична и нормална млада жена.
-Во реалноста сум нормална, како и секоја друга жена на планетата. Не ми се важни парите, ниту славата, само да живеам во мир со себе и своето девојче, изјавува таа.

❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*