Турската актерка е принудена да изгуби 7 килограми поради новиот проект!

Подгответе се да ја видите познатата актерка Нургул Јешилчаи на екранот, но со 7 килограми помалку. Овој пат, таа ќе биде дел од добро познатиот спектакл во Турција, наречен “Gelecegin Stari”, или на македонски “Звезда на иднината”. Нургул ќе биде во улога на жирито, па таа почна да се подготвува да се појави во најдобра форма. Веќе два месеци, таа се занимава со Кик Бокс и нејзината цел е да изгуби 7 кг. На крајот, за Нургул беше дискутирано поради нејзините пластични операции. Таа изразила дека жали и конечно се откажала од пластичните операции.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *