Тувана Туркај за нејзиниот приватен живот и работа

Актерката и пејачка Тувана Туркај има сериозни планови за наредниот период.
Тувана планира да објави нов сингл во септември. Покрај музиката, доби понуда од нејзината друга професија. Таа доби понуди за работа во филм и серија, а во моментов е во фаза на читање на сценариото и одлучување дали и која понуда да ја прифати. Туркај зборуваше и пред турските медиуми за нејзиниот приватен живот. Таа истакна дека во неа нема никој во моментот, дека е сама. Како што вели таа, со возраста, станува се потешко да се најде личност која би можела да ја прифати со сите свои проблеми и каприци. Таа претпочита да не реагира на сите озборувања и гласини.

Во моментов, Тувана Туркај има и мали здравствени проблеми. Таа се лекува за камења во бубрезите, но се очекува сè наскоро да биде во најдобар можен ред.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*