Туба Бујукусун за наводната врска со Чевдет Мерџан

По раскинувањето со Умут Евирген, на познатата актерка Туби Бујукутун му беше доверено заслужено ново остварување. Но, дали е тоа точно и што мисли Туба за гласините?
Таблоидот Аксам објави информација дека Туба Бујукустун веќе започнала нова врска со режисерот Чевдета Мерџан, со која претходно работела во серијалите „Аси“ и „Дама“. Во исто време, новинарите забележаа други детали: режисерот се дружи со поранешниот сопруг на Туба, Онур Сајлак и нејзиното поранешно момче Умут Евирген.

На прашањето за коментарот на темата за турските медиуми, Туба рече:

“Немате скрупули!”

Бирсен Алтунтас, еден од најпознатите турски новинари, исто така, рече дека информациите дека режисерот Чевдет Меркан се запознал со Туба Бујукусун биле неточни.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*