Туба Бујукустун ќе се откаже од актерство за да се занимава со…

Туба Бујукустун е една од најпопуларните актерки во Турција позната кај нас во сeријата “Љубов и пари”, и една од најубавите жени во светот, според турскиот печат таа ќе се откаже од актерство за да се занимава со пишување на сценарија. Актерката веќе го има пишувано нејзиното прво сценарио, па дури и го однесе да го презентира кај режисерот Томрис Гиритлиоглу.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*