Туба Бујукустун ја среќава првата љубов после 11 години, актерот што сите го знаеме

Прекрасната турска актерка Туба Бујукустун, исто така прогласена како еден од 100-те најубави жени во светот, наскоро ќе биде дел од новиот телевизиски проект. Ништо не е сосема јасно, но првите информации се појавија и веќе е сигурно дека нејзиниот партнер во најновата серија каде што ќе ја видиме убавата актерка ќе биде Мурат Јилдирим, нејзиниот соработник пред 11 години. Двајцата актери беа познати и соработуваа во серијата” Asi”, емитувана во 2007 година, додека есента повторно ќе се покажат едeн со друг, со проект кој сеуште не е претставен …Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*