Туба Бујукустун на седмо небо!

Туба Бујукустун и Умут Евирген се во најдобра фаза од нивниот однос. Се чини дека се оди како што треба и двојката се доста среќни за овој факт. Двојката, вчера беа фотографирани од папараците, како пазаруват нешто. Само штом ги видоа папараците , тие не се обиделе да се сокријат или да избегат. -“Ве молам, само да не ги ставите апаратите до лицето, немојте да ни го блокирате патот. Ние сме многу добро и многу сме среќни “, изјави Туба на папараците.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *