Туба Бујукустун и Халит Ергенч во истата серија!

Туба Бујукустун, Халит Ергенч и Озан Гувен во сабота ќе започнат со работа на новата серија наречена Menajerimi Arayın.
Според информациите што доаѓаат од Турција, гледачите можат да очекуваат неколку изненадувања. Телевизиската компанија Ay Yapim ќе започне со снимање римејк на францускиот проект со исто име во сабота. Главни улоги во турската верзија се Бариш Фалај, Канан Ергердер, Фатих Артман и Дениз Кан Акташ.

Карактеристика на серијата посветена на работата на престижна актерска агенција е присуството на многу звезди кои играат сами. Како што е познато, гостински звезди ќе бидат Халит Ергенз и Озан Гувен. Следи изненадување кога актерката Туба Бујукустун изјави дека ќе се појави во првата епизода. Таа додаде дека тоа е предизвик за неа, дури и ако е загрижена затоа што и самата играње во серија е многу различна од сè на што се навикнува.

Треба да се има предвид дека форматот на серијата вклучува појава на звезди во секоја епизода, така што Туба Бујукусун најверојатно ќе се појави само во првата епизода од проектот. Нема да знаеме што ја чека публиката до есен, кога ќе се емитува серијата.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*