Туба Бујукустун го изневери режисерот!

По неуспешниот брак со 43-годишниот актер Онур Сајлак, со кого ги доби близнаците Маја и Топрак, Туба Бујукустун се влуби во режисерот Умут Евирген. Не се знае многу за романсата помеѓу Тубу и Умут, која траеше последните три години.
Турските медиуми знаат дека двојката се разделуваше неколку пати, но конечниот крај беше објавен во јуни годинава.

Бидејќи ниту еден од нив не ја наведе причината за раскинувањето, низ јавноста се прошири информација дека актерката изневерувала за време на врската. Режисерот, наводно, го открила неверството преку пораки од телефонот на Туба и затоа ја оставила.

Од неофицијален извор дознаваме дека Туба започнала врска со мистериозен лlубовник, чие име сè уште не е познато. Се шпекулира дека тој е актер-заводник во педесеттите години, кој има и брак зад себе.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *