Три актерки ја напуштија серијата Чукај на мојата врата

По пристигнувањата, време е за некои разделби во екипата на популарната турска серија Чукај на мојата врата, потврдено е од продукцијата.
Три актерки ја напуштаат серијата. Сите три дами го завршија својот дел од работата и повеќе нема да се појавуваат на снимањето на оваа серија. Тоа се Ситаре Акбас, Ајсегул Исевер и Илајда Чевик. Ајсегул Исевер се појави во последните неколку епизоди во кои го играше ликот на единствената баба на г-ѓа Семиха. Тоа е лик кој го комплицирал и им го отежнувал животот на Еда и Серкан. Таа се мешаше во нивната врска и се обидуваше да ја наруши. Дали успеала во сето тоа, останува да видиме во следната епизода, бидејќи последната заврши многу драматично!

Ситаре Акбас го играше ликот на еден од пријателиките на Еда, Фиген, односно Фифи, во серијата Чукај на мојата врата. Таа беше во серијата од самиот почеток до последната епизода. Илајда Цевик, односно нејзиниот лик Балча, доби отказ во последната епизода од серијата, па заврши работата на оваа прекрасна актерка во оваа серија.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *