Треба да ги видите новите сезонски снимања на постери на Забрането јаболко… Жените во црвени фустани, мажите во црни костуми!

Многу ТВ серии, како и Забрането јаболко направија пауза поради пандемијата. Иако некои серии не ја зедоа предвид ситуацијата и продолжија некое време, сè запре со процесот на карантин. Патем, Забранетото јаболко не можеше да ја заврши сезоната. Сепак, со донесена одлука, снимањето на новата сезона од серијата, кое се збогуваше со сезоната рано, почна.

Од облеката е очигледно дека новата сезона ќе биде многу интригирачка и жешка! Бидејќи актерките се исклучително стилски и храбри во црвена боја. Црните смокили се избрани за мажи.

Снимките од снимањето на постерите во кои се наоѓаат Шевал Сем, Еда Ече, Талат Булут, Шафак Пекдемир, Бариш Калич и Несрин Џавадзаде го привлекоа вниманието на публиката и ја зголемија нивната лубопитност.

Еве ги снимките од зад камерата на Снимањето на постери за „Забрането јаболко“ …

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*