Толга Сариташ и Дилан Чичек Дениз на истиот проект (фото)

Во 20 јуни, започна снимањето на новата турска серија наречена Iarım Kalan Asklar.
Серијата ни носи приказна за лубов, предавство и емиграција на души. Како што најавија продуцентите на компанијата Тимур Савчи и Бурак Сагиасар, славниот турски актер Толга Сариташ ќе се појави во серијалот како гостин. Се вели дека тој ќе игра новинар кој умира во мистериозни околности. Ова не е крај, туку почеток на приказната. Неговата душа ќе биде пренесена во телото на друго лице (Бурак Дениз) и сега тој мора да ја открие тајната на сопственото убиство.

Интересно е што Ханде Ерчел првично ја играше главната женска улога во проектот. Сепак, како резултат на епидемијата на коронавирус, снимањето на сериите беше одложено и актерката мораше да се откаже од работењето на овој проект заради други обврски. Наместо тоа, во серијата ќе глуми Дилан Чичек Дениз.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*