Толга Менди во главната улога на новата серија Sol Yanim

Одамна е познато дека звездата на серијалот Заклетва, Озге Јагиз ја прифати главната улога во новата серија наречена Sol Yanim.
Потрагата по нејзиниот партнер во овој проект траеше долго, а конечно беше потпишан договор со машкиот протагонист. Заедно со Озга, ќе го гледаме актерот Толго Манди. Сега скоро сè е подготвено да започне со снимање на оваа серија. Толга е познат по својата работа во сериите Aci Ask и Yeni Gelin.

Покрај овие двајца, познати се и некои други имиња кои се наоѓаат во Sol Yanim. Тоа се Емре Бег, Бахар Сахин и Илхан Сен.

Претходно беше потврдено дека снимањето на оваа серија ќе започне во сабота, 15 август. Серијата е во продукција на БКМ, во режија на Сердар Гозелекли, а напишана од Мелис Цивелек.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*