Толгахан Саисман и неговата жена Алмеда Абази стануваат родители!

Актерот од серијата “Црниот бисер” Толгахан Саисман и Алмеда Абази наскоро ќе да станат родители. Според турските медиуми, двојката добила добра вест по рутинската проверка што секогаш ја прават во болницата. Толга и Алмеда се венчаа на 13 февруари 2017 година во Лас Вегас. Според Геце, двајцата пред скоро 2 недели научиле дека ќе станат родители и веќе започнале да вршат релевантни посети во приватна болница. Тие одлучија да не ги објавуваат вестите засега и да ја споделат радоста само со членовите на нивните семејства.- “Многу сум среќен, Бог ќе нè благослови со бебе”, изјави таа за турските медиуми. Седејќи во приватната болница двојката држеше во раце некои балони во сини бои, што значи дека бебето е машко.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *