Тие вчера требаше да се венчаат, денес раскинаа ?!

Денес, исто така, добиваме некои збунувачки информации од Турција.
Познат пар требаше да се венча вчера. Веста ја пренесоа скоро сите медиуми во Турција. Станува збор за Хакан Алтун и актерката Гончи Вуслатери. Тие не би рекле ништо необично. Во тие вести навистина немаше ништо чудно или сензационално. Тие информации им се допаднаа на многумина. Она што денес беше објавено во турскиот печат беше вистинско изненадување.

Наместо детали за венчавката, можеби пристигнаа некои изјави, збунувачки информации. Двојката наводно ја раскинала врската! Немаше официјални изјави од Хакан и Гонка. Останува да се види дали, т.е., кое од сè што е напишано е вистина, што не е.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *