Тешки навреди на сметка на Џан Јаман!

Турскиот актер Џан Јаман привлекува внимание каде и да се појави, нема дилема.
Некои се среќни поради неговиот успех, некои со скептицизам го следат секој потег на овој актер. Така е и со неговата нова лубов, врската со италијанската водителка Дилета Леота. Познатиот турски спортски презентер и поранешен судија Ахмет Чакар ги „нападна“ Џан Јаман и неговата нова девојка. Ги нарече погрдни „кезбани“. Кезбан има повеќе значења, а во некој буквален превод тоа би значело будала, глупава личност, незнајко. Г-дин Цакир смета дека Џан Јаман може да биде позната личност, убав човек со добро тело, нешто како мечка, но тој е будала, како и неговата сакана која целосно му одговара. Тој смета дека Џан не е толку популарен во Италија како што оди приказната. Оние што го сакаат, го сакаат неговото тело, а не неговата душа, продолжи господинот Цакар со коментари за актерот.

Овие се без сомнение груби зборови на сметка на познатиот турски актер. Фановите, како и таткото на Јаман, се крајно лути..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *