Тешкиот животен пат на убавата „Истанбулска невеста“

Оваа пролет минуваше низ тежок период во животот. Познатата турска актерка Асли Енвер попозната како Истанбулска невеста поминува низ тежок период во животот. Откако му даде втора шанса на сопругот и ја преброди драмата со него, убавата актерка за турските медиуми раскажа како воопшто дошло до тоа да стане актерка. Асли до својата 12 година живеела во Лондон, а потоа се преселила во Истанбул каде ја запишале на часови по глума. Но поради нејзината дислексија, што не било воопшто лесна задача за неа. За секој тест и требало многу повеќе време од вообичаеното, а најмногу и помогнала нејзината мајка. „Мојата мајка ме праша да сакам да се занимавам со уметност и тоа ме поттикна да изберам глума. Тргнав на курсеви и ми помогна во се, раскажува за турските медиуми оваа 35 годишна ѕвезда на турските сапуници. Деновите и се исполнети со снимање, а своевремено и покрај тоа што изјави дека не верува во љубов, му даде втора шанса на сопругот. „Би сакала да создадеме семејство“ изјави таа во една пригода и додаде дека е повеќе од сигурна дека конечно го пронашла вистинскиот маж.1 Comment

  1. ceka

    thia actress has a pretty good face for acting .all the best in future.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *