ТАТКОТО НА ПОЗНАТАТА ТУРСКА АКТЕРКА УМИРА,СОСЕДИТЕ: НЕ СЕ ГРИЖЕШЕ ДОВОЛНО ЗА НЕГО

Неслихан Атагул е една од најистакнатите актерки од серијата “Кара севда”.
Пред само неколку дена, актерката го загубила својот татко, кој имал само 56 години. Се чини дека актерката не се грижела како што треба за нејзиниот татко и не останала доволно со него. Така рапортират турските медиуми кои се базират на зборовите од сосединте на фамилијата на Неслихан Атагул.
“Таа остана само 10 минути во болницата. Ние ја скршивме вратата за да влеземе во куќата. Веднаш штом отидовме во болница ние му ги пренесовме вестите на неговото семејство, но никој не беше заинтересиран за тоа. Неслихан дојде во болница и остана само 10 минути “, – тоа беа зборовите на еден од соседите.
Но, кога новинарите побараа да го прашат менаџерот на актереката, тој ги негираше овие вести, истакнувајќи дека ова не е вистина.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *