Талат Булут пред 4-та сезона на Забрането јаболко имаше тешка операција!

Снимањето на сезоната 4 од серијалот „Забрането јаболко“ почна од крајот на јули. Тимот од серијата продолжува да работи.Беа направени важни аранжмани за сценарио на новата сезона.

Талат Булут, кој направи важен настап како Халит Аргун од серијата, влезе на оперативната маса само еден месец пред снимањето.

Срцевите крвни садови и беа блокирани на актерот, така што операција беше неопходна.Талат Булут, кој сподели видео од болничката соба на својот профил на Инстаграм, и напиша: „Време е да одиме на операција. Мелих Ус вели дека вените што ја враќат крвта до моето срце ќе се отворат. Фановите на актерот, од друга страна, ги пренесоа своите желби и посакаа итно опоравување.

Седа Сајан напиша „ОД сека ти посакувам побрзу опоравување”. Многу пријатели на славниот актер исто така оставија слични пораки.

https://www.instagram.com/p/CB3MRcTAkuT/?utm_source=ig_web_copy_link

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*