Таквото пријателство е ретко! Еда Еџе, не престанува да ја слика Шевал Сам додека чекат за снимање! (ФОТО)

Една од нај лубопитните серии во сезоната е Забрането јаболко. Снимање на 4 сезона на серијата, која беше прикажана на телевизијата Фокс, започна во јули. Веќе извесно време, актерите ја снимаат новата сезона. Споделувањето на актерите од сетот ја зголемува лубопитноста на публиката.

Неверојатните настани ќе се случат во новата сезона, со фотографите направени од сетот. Особено Еда Еџе, која го игра ликот на Јилдиз, никогаш не ги остава празни социјалните медиуми! Со своите објавувања, Еџе не само што споделува стори што ја прават публиката среќна, туку и ја разгорува лубопитноста.

Додека продолжува работата на ТВ сериите во кои глумат Талат Булут, Шевал Сам, Еда Еџе, Бариш Килич и Несрин Џавадзаде, актерите споделуваат многу на социјалните медиуми.

Еда Еџњ и Шевал Сам и направија едни на други слики додека чекаат на сцената.Овие слики, Еда Еџе ги објави и во сопствената инстаграм стори.

На овие слики што ги возбудуваат своите фанови, се гледа дека Јилдиз и Ендер се подготвени да ги чекаат своите сетови со своите костуми и шминка пред сцената.

Еда Еџе понекогаш ја слика Шевал Сем, која ја пофали во секоја можност, додека се подготвува за сетот. Во друг пост, Шевал ја фати додека нанесуваше лак за нокти.

Во друг пост, Еда Еџе го искажува восхитувањето за Шевал Сем велејќи: „Ова е убавина“.

Додека многу негови колеги се натпреваруваат и лубоморат едни на други, напротив, двете актерки се чини дека се одвиваат многу добро и во нивниот секојдневен живот и во сетот.

Еда Еџе, исто така, ја покажува својата блискост и восхит кон Шевал Сам со фотографирање и споделување на истите на нејзината страница на Инстаграм.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*