Тажен ден за Керем Бурсин

Керем Бурсин, кој ја игра главната улога во серијата Чукај во мојата врата заедно со Ханде Ерчел, овој пат ги разжали своите фанови.

Керем Борсин на својот профил во инстаграм сподели слика додека ја држеше за рака својата баба која почина, и пишуваше:Те сакам многу. Почивај во мир.

Омилената актерка Керем Бурсин ја сподели фотографијата од раката на бабата од нејзиниот профил на Инстаграм и рече: „Те сакам многу.

Точната причина за смртта на бабата на Бурсин сè уште не е позната.

https://www.sabah.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*