Таа ја изгубила својата бременост, “Езел”сака да се разведе од својата жена!

Познатиот турски актер се чини дека го завршил својот брак. Познатиот турски актер познат кај нас во улогата на Езел, Кенан Имирзалиоглу, веќе долго време има проблеми со својата сопруга Синем Кобал. По неуспехот на првата бременост, турските медиуми објавија дека ништо не се одвива добро меѓу парот. Пред околу една недела, тие тргнаа на одмор кој траеше многу малку. Извори блиски до двојката објавија дека Кенан и Синем имаат повеќе проблеми и спорови меѓу нив, што доведе до одлука за можен развод. Тие се преправаат дека се среќни само во очите на медиумите, но нивниот семеен однос е завршена работа.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *