Таа е вистинска копија на мајки и : Погледнете ја ќерката на Нериман од “Вљубениот ерген”!

Иако има не толку позитивна улога во турската комедија „Вљубениот ерген“, Нериман или актерката Нергис Кумбасар е една од омилените карактери во урнебесната приказна. Во серијата таа е мајка на една ќерка- Суде, но и во приватниот живот таа има 20 годишна ќерка единица која е вистинска копија на мама. Се вика Јасмин и е постојано во друштво на својата позната мама, која важи за една од актерките со безвременска убавина и неповторлива харизма. Јасмин нема афинитети да стане актерка, но речиси секогаш е на филмските сетови додека Нергис снима. Погледнете…
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *