Сцената на бакнување, главната причина за раскинувањето на Ханде Ерчел! (видео)

Според изворите, сцената на бакнување од нејзината нова серија беше главната причина да се стави крај на нивната лубовна приказна.
Тие раскинаа 1 недела пред нивната свадба.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*