Страста го прави Бурак Озџевит да троши огромно богаство!

Барак Озџевит секогаш покажува дека има голема страст за автомобилите. И да се биде успешен актер со висок приход, се разбира, може да си дозволи да купува скапи возила. Неговите пријатели покажаа дека Бурак неодамна купил неколку автомобили во различни земји каде што патувал. Откако ќе ги купи колите, подоцна, тој ги донесува автомобилите во Истанбул, во доверлив сервис и им прави на колите различни модификации. Сепак, актерот е доста паметен. Иако неодамна потроши 200.000 долари за три автомобили, може да ја удвои нивната вредност. Бидејќи автомобилите се модифицират според неговата желба, Бурак ги користи за одреден временски период и потоа повторно ги продава. Се разбира, со многу повисока цена од цената што тој ги купил. И во овој случај, можеме да кажеме дека неговата страст може да се претвори во одржлив бизнис во иднина.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *