Српските медиуми тврдат дека Дарко Лазиќ е во операциона сала

Пред два дена Дарко Лазиќ имаше тешка сообраќајна несреќа и се наоѓа во вештачка кома и на апарати за дишење. Откако Дарко бил донесен во болница имал внатрешно крварење и се чекало да му се стабилизира здравјето за да можат да го оперираат. Како што пренесуваат српски некои медиуми Дарко денес бил однесен на операција, но оваа информација не е потврдена. Во болницата чекаат и поранешната сопруга на Дарко, Ана Севиќ, неговите родители и неговата негова девојка Марина Гагиќ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *