Специјален подарок за Демет Оздемир

Актерката Демет Оздемир е во врска со пејачот Огужан Коца.
И двајцата неколку пати истакнаа дека се убави заедно. Огужан реши да ја изненади својата мила. Тoj за роденден подготвува многу убав подарок. Коч сака да даде песна за Демет Оздемир за нејзиниот роденден. Специјална песна што тој ќе ја напише за неа и ќе и ја посвети. Деновиве тој поминува многу време во студиото каде го подготвува овој подарок. Убав гест на млад пејач за која веруваме дека ќе ја израдува Демет, но и сите други.

Актерката денес полни дваесет и девет, па наскоро ќе слушнеме песна што Огужан ја напиша и ја посвети на својата сакана.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *