Со долга коса и брада: Братот на Нихан е непрепознатлив во реалноста

Братот близнак на Нихан од хит серијата Карасевда, Озан кој е лудо вљубен во Зејнеп во приватноста изгледа многу различно.


Тој има пуштено брада и долга коса и многу делува различно од што сме ние навикнати да го гледаме. Во прилог погледнете фотографии од Бариш Алпакут.

İsveçte bir pazar alanına denk geldim.

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

Lölö

A post shared by Barış Alpaykut (@alpaykutbaris) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *