Соња од „Чиста љубов“ преубава невеста

Актерката Тара Росандиќ, кај нас позната како Соња од серијата Чиста љубов се најде во улога на невеста за новата колекција на дизајнерката Мартина Феља.Најубавиот ден во животот на жената, Тара со својата безвременска убавина го претстави низ многубројните венчаници.
Еве како тоа изгледа..
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *