Сопругата на “Езел” во филм заедно со познатиот турски актер!

Познатата турска актерка Синем Кобал и актерот Барис Ардуч ќе соработуваат во еден кинематографски проект. Барем тоа се вести што почнаа да циркулираат во турските медиуми. И покрај тоа што рече дека ќе ја напушти глумата, актерот од “Вљубениот ерген” пак се врати во својата стара страст актерството. Сопругата на славниот турски актер од серијата “Езел”, одамна го напушти екранот, но сега се враќа во новите серии од новиот проект. Договорот сé уште не е потпишан, но предлогот е добро прифатен од двете страни.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *