Сопругата на актерот Киванч Татлитјуг поднесе две тужби против корисниците на социјалните мрежи

Башак Дијзер, сопруга на турскиот актер Киванч Татлитјуг, поднесе две тужби до соодветните судови во Турција.
Таа поднесе и тужби против корисници на социјална мрежа. Извесен Синан Алтинтас се закани со смрт преку социјалните мрежи, по што Башак го поднесе првата тужба. Таа поднесе друга тужба против Елис Арден, исто така за пишување на социјалните мрежи. Елиз тврди дека Башак и Синан, кој се заканил дека ќе ја уби, всушност биле лубовници.

Потоа Башак испрати нова изјава до обвинителството, обвинувајќи ја девојката за клевета и тврдејќи дека Синан не го познава лично. Обвинителството започна истрага.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*