Сопругата на актерот Исмаил Хачиоглу зборуваше за неговото предавство

Турскиот актер Исмаил Хачиоглу се најде во центарот на вниманието во Турција поради настаните што се случија во изминатите 20 дена.
Актерот се разведе од сопругата пред само 3 недели, а веќе објави дека е во нова врска. Исмаил е во врска со колешката Мерве Гагиран. Тие работеа заедно на проектот на серијата Cocuk (дете), а според некои сè уште непотврдени информации, токму тука потекнува нивната лубов.

Хачиоглу беше нападен на социјалните медиуми. Многумина го осудуваат неговиот потег, сметајќи го дека е дури и предавство. Неговата сега поранешна сопруга Дујгу Кумарки се заблагодари за поддршката и побара да не биде запрашана зошто досега не зборуваше. Таа додаде дека не е нејзиното ниво, ниту нејзиниот стил, а вистината, како што вели, порано или подоцна ќе излезе на виделина.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*