Снимањето на серијата Yeni Hayat продолжува

Турската серија Yeni Hayat/ Новиот живот беше прекинат како и сите други од добро позната причина.
Пандемијата на коронавирус ги одвои актерите од сетови, а голем број проекти се вратија, или се враќаат на снимањето. Таква е ситуацијата со серијата Yeni Hayat, чие снимање продолжи и денес. Емитувањето на епизодите е закажано за кон крајот на август годинава. Серијата ќе се емитува од понеделник и ќе има поголема конкуренција во проектите „The Cukur,“, „Забрането јаболко“ и „Ќерката на амбасадорот“.

Актери и ликови во серијалот:

Серкан Çајоглу (Адем Şахин), Нилпери Чахинкаја (Невин Şахин), Мелиса Асли Памук (Јасемин Каратан), Бегмем Акаја (Фатма Карагиз), Ниса Софија Аксонгур (Еџе Шахин), Фуркан Калабаabк (Фатих).

Режисер на серијата е Омер Озгунер, а сценарист е Елиф Усман. Можете да прочитате за работата на самата серија и други детали – ОВДЕ.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*