Сите чекаат за серијата „Забрането јаболко“, а Еда Еџе чека друга серија!

Снимањето на Забрането јаболко, која дојде во новата сезона со изненадувања, започна на почетокот на јули.

Еда Еџе, која ја глуми ликот на Јилдиз во серијата, деновиве, таа одвај чека да започне друга серија, освен нејзината.

Еџе, која додаде сосема поинаков воздух на ликот на Јилдиз со своите импровизации минатата сезона, исто така, предизвикало епизодите на Јилдиз да се следат одново и одново помеѓу сезоната и да го одржуваат живиот интерес за серијата. Еда Еџе, која игра се повеќе карикатуристички тип, веројатно ќе ја направи публиката многу да се смее во новата сезона.

Што се однесува до серијата што Еда Еце со нетрпение ја чека, таа всушност не е турска ТВ серија. Тоа е серија на Netflix. Серија за Дајана, принцезата на Англија, чиј живот е прекрасно зачуден по нејзината смрт од трагична несреќа. Серијата со наслов The Crown се очекува да се емитува наскоро. Неодамна беше откриено дека тоа е австралиската актерка Елизабет Дебики која ќе ја игра принцезата Дајана.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*