Сите лудуваат по турската актерка, но тој и го скрши срцето

Убавата Неџла или турската актерка Фахрие која денес му е сопруга на Бали Бег, ужива во љубовта, но долго и требало да го преболи турскиот заводник кој и го скршил срцето. Се работи за популарниот актер Озкан Денис кој го гледавме во многу турски серии. Тој неодамна се ожени и доби бебе со 20-години помлада девојка.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *