Сите го знаете како Зумбул – ага од „Величествениот“, а денес изгледа вака (фото)

Еден од најзапаметените улоги во серијата „Величествениот“ е Зумбул – ага.Улогата на слугата ја играше популарниот турски актер Селим Барјкатар. Селим е под сенката на улогата и по завршувањето на познатата историска мелодрама, но како што вели тој, навистина се намачил да ја добие улогата. Денес, по неколку години откако беше емитувана последната епизода од серијата, Селим воопшто не изгледа како во серијата. Зумбул – ага денес излгеда фантастично, а жените се уште лудуваат по него./Vistina.com.mk
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *