Синот на Шевал Сам-Ендер од Забранетото јаболко, стана ривал на неговата мајка!

Шевал Сам, со ликот на Ендер на 3 сезона во серијалот „Забрането јаболко“, сега напорно работи на сетот за 4-та сезона од серијата. Трејлерите од новата сезона на серијата привлекоа и големо внимание. Забрането јаболко ќе се сретне со својата публика со својата 75-та епизода на 7 септември, според споделувањето на Еда Еџе.

Сезоната 2020-2021 се чини дека е многу посебна сезона за Шевал Сам-Ендер на Забрането јаболко. Причината за ова е нејзиниот син …Шевал Сам, која се ожени со Метин Текин, еден од легендарните фудбалери на Бешикташ, во 1993 година, го продолжи овој брак до 1999 година. Тарик Емир Текин сега има 23 години и зачекори во глума.

Тарик Емир Текин, кој ќе се појави пред публиката со својот прв филм, Учествува во проектот по име Акис со познати имиња. Selçuk Yöntem, Ali Süreyya, Yasemin Szawlowski, Elit Andaç Çam и İbrahim Aköz се некои од имињата во овој филм.

Таро Емир Текин исто така има и серија проект. Нејзината мајка Шевал Сам е на телевизијата Фокс во серијалот „Забрането јаболко“.

ТВ-серијата Sadakatsiz, во која ќе глуми Тарик Емир Текин, ќе биде прикажана на Канал Д. Мама и син ќе учествуваат во трката во серија со трка за рејтинг на различни канали.

Турската адаптација на докторот на BBC, Фостер, која ги собра заедно Џансу Дере и Канер Чиндорук, ќе биде на екранот како Sadakatsiz.Тарик Емир Текин е исто така меѓу имињата во персоналот.

Ayrıcı Ozge Ozder и Eren Vurdem се други успешни имиња во овој проект.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*