Синот на Ендер, во серијата Неверен!

Синот на Шевал Сем, Тарик Емир Текин, стана актер како неговата мајка и го има своето прво искуство во ТВ серијата Неверен. Ендер е возбудена што го гледа својот син на екранот. Актерката, кој исто така го посети својот син на снимањето, заедно глумеше и во краток филм.

Шевал Сем реши да го насмее споделувајќи ја сцената од неговиот син Тарик Емир Текин, кој направи терор со ликот на Селчук во ТВ серијата Неверен, на нејзиниот профил на социјалните мрежи!

Еве, Шевал Сем ја изрази оваа ситуација во следниот пост на социјалните мрежи: „Дали е ова син на Ендер или ??“ Зборовите на Шевал Сем, која се смееше на ситуацијата со својата белешка

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *