“Синан” во секојдневниот живот, видете со која е во врска

Тој е во врска со позната актерка.Турскиот актер Серхат Теоман ни стана познат во улогата на Синан во серијата, “АННЕ” или преведена на македонски јазик “Мајка”( Се викав Мелек).


Серхат Теоман му даде живот на улогата на шефот на полицијата, кој е влубен во протагонистата од серијата, Зeјнеп. “Синан” е роден во 1983 година во Турција, дипломирал на Факултетот за ликовни уметности. Актерот има магистратура во Катедрата на Универзитетскиот театар “Мимар Синан”, тој е во телевизиската индустрија од 2000 година.

Што се однесува до личниот живот на 35-годишниот актер, тој е поврзан со турската актерка Лејла Ферај, која исто така беше дел од познатата серија “Косем”.
Актерот на социјалните мрежи е многу активен објавувајќи различни слики со неговата девојка.
Серхат Теоман и Лејла Ферај се гледаат сосема среќни еден до друг.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *