Се сеќавате на Ѓокче од „Љубовта на мојот живот“: Погледнете колку различно изгледа денес (ФОТО)

Младата и шармантна турска актерка Ханде Догандемир, ја запознавме во серијата „Љубовта на мојот живот“, каде ја играше улогата на неповторливата Ѓокче.
Од снимањето на серијата помина подолго време, а Ханде денес изгледа доста поразлично од претходно.


Има поинаква фризура, но забележително е и тоа што е заслабена. Покрај актерските ангажмани, Ханде често позира и како модел во модни списанија, а колку е промената, погледнете од фотографиите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *