Се сеќавате на Огуз од „Кога лисјата паѓаат” (ФОТО)

“Првата турска серија што се емитуваше кај нас „Кога лисјата паѓаат“, е снимана пред 11 години. Ако некогаш ја гледавме популарната серија „Кога лисјата паѓаат”, сигурно се сеќавате на Огуз кој беше најголемиот шармер во серијата и еден од најголемите заводници во серијата, односно актерот Толга Карел. Тој и после повеќе од една деценија изгледа одлично. Тој и понатаму снима турски серии и филмови во Турција.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *