Се сеќавате ли на Ифет? Најубавата актерка влубена во постар човек

Дениз Чakир е една од најпознатите и најзаводливите актерки кои ја игра улогата на Ифет во истоимениот сериски филм. Убава и талентирана, добила многу клучни улоги, па затоа е и многу популарна.
Се чини дека актерката ја почитуваше проговорката велејќи дека “љубовта не знае возраст” и се заљубил во постар човек. Таа е меѓу најубавите во Турција, гледајте го нејзиниот постар сопруг!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *