Се подготвува нова турска серија Baht Zamani

Зимата сè уште трае, но подготовките за новата турска серија во голема мерка се во тек.
Проектите се подготвуваат дури и за летната сезона. Доказ за тоа е новата серија подготвена од компанијата АРЦ Филм. Тоа е компанија која работеше на серијата Афили Аск. Луѓето од АРЦ филм започнаа со подготовките за новиот проект наречен Baht Zamani / Време на среќа. Веќе е договорено новата серија да се емитува на ТВ каналот Д.

Директорот на овој проект е исто така добро познат. Сердар Гожелекли ќе биде задолжен за режија, а во следниот период ќе биде позната целата екипа.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *