Се или не се вљубени во реалниот живот,еве што вели познатата актерка!

Познатите актери од познатата серија “Љубов и пари” Бестемсу Оздемир и Енгин Акјурек честопати се коментираат во турските портали дека можеби се во врска еден со друг. Сепак, ниту еден од нив не потврди такво нешто. Во еден интервју, Бестемсу рече: “Го сакам и го респектирам многу Енгин, но меѓу нас нема ништо. Овие зборови излегоа затоа што често сме во заеднички средини, но ние сме само добри пријатели “.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *