Се вчитува Гокан Алкан, Керим од Забрането јаболко

За 4 Сезона од серијалот „Забрането јаболко се зборува многу. Ликовите Шахика, Ендер и Јалдиз излегоа на виделина во 3-те објавени најави. Сите 3 карактери се во затвор. Па кој е под тоа? Еве го одговорот на ова лубоитно прашање.

Гокан Алкан, кој учествуваше во 3-та сезона од серијалот „Забрането јаболко“, донесе големо изненадување во приказната. Сите мислеа дека ликот на Керим ќе биде добар лик и дека ќе има лубовна приказна со Јилдиз.

Сепак, развојот на настаните е различен. Керим е измамник. Се прашуваме дали Шахика, Ендер и Јалџиз отидоа во затвор заради Керим? Одговорот на ова прашање е многу лубопитно.

Во 4-та сезона на Забрането јаболко, Гокан Алкан ќе даде важен придонес во производството. Гледачите се прашуваат што ќе направи ликот на Керим, исто така испраќаат многу пораки до славниот актер на социјалните медиуми.

Актерот кој споделува од сетот од неговата сметка на Инстаграм, ги воодушеви своите обожаватели со својата харизма.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*