Се враќаат на екранот двајцата протагонисти од серијата “Дневникот на Фериде”

Бурак Озчивит и Фахрие Евчен ќе се вратат на екранот заедно во нова серија. Заедно ги видовме во улогите кои ги толкуваат како Караман и Фериде во серијата “Дневникот на Фериде”, серија која ги запозна двата актери еден со друг. Благодарение на оваа серија, тие беа вљубени и венчани се денес. Се очекува новиот проект да донесе многу изненадувања за двата актери и, секако, чекор напред во нивната кариера.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*