Сечкин Оздемир во серијалот Херџаи?

Во изминатите неколку дена, серијата Херџаи привлекува големо внимание од турските медиуми.
Продолжението со снимањето на овој проект ќе започне оваа недела, па затоа не изненадува што медиумите покажале интерес за серијата. Она што може да ги израдува сите што го гледаат Херџаи е тоа што е потврдена третата сезона од оваа серија. Кога станува збор за нови лица во серијалот, се појави ново име. Според извештаите на медиумите, Сечкин Оздемир е нов член на актерската екипа на овој проект. Додека некои медиуми сè уште оставаат малку простор за соработка, други сепак тврдат дека се постигнати сите договори и дека ќе го гледаме Сечкин во нови епизоди. Очекуваме официјална потврда во наредните денови.

Досега, Сечкин Оздемир глумеше во серијалот Sevgili Geçmis, Can Kiriklari, Tehlikeli Karim, Atesböcegi, Kiralik Askс и други.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*