Серкан и Еда и романтични моменти под водопадот – се раѓа ли лубов?

Петтата епизода од серијалот Чукај на мојата врата Пристигна на ТВ-екраните.
Во последната епизода, меѓу другото, главните ликови Серкан Болат (Керем Бурсин) и Еда Јилдиз (Ханде Ерчел) заминаа во Анталија на дело со своите соработници. Таму неочекувано се зближија. Поминаа убави и романтични моменти на плажа и водопад. Токму сцената на водопадот донесе ново зближување меѓу Еда и Серкан. Дали тогаш се роди лубовта меѓу нив? Останува да се види во следниот период и веќе во шестата епизода.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*