Серија Чукај на мојата врата ќе биде вистински хит!

Серијата Sen Cal Kapimi беше едно од најочекуваните турски достигнувања во претходниот период.
Предвиден беше висок рејтинг, но не близу до броевите како што се евидентирани. Видео објавувањето на втората епизода собра над милион прегледи на YouTube за 8 часа. Бројките снимени од серијата ги надминуваат сите очекувања. Рејтингот е предвиден на околу 6-7% (што е многу добар број), но се чини дека овие бројки ќе бидат надминати. Серијата го привлече вниманието на публиката од 18 до 26 години.

Турскиот новинар Ранини, кој е познат како еден од најголемите критичари, истакна дека „Чукај на мојата врата“ е пристојна и добра романтична комедија по долго време.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*